Moderne geschakelde woning

De woning is modern van architectuur en kenmerkt zich door veel lichtinval en ruimte. Het gebruik van lichte baksteen met hoge raampartijen in donker schrijnwerk geven de woningen een modern, jong en luxueus karakter. De Zuid-west georienteerde tuin nodigt uit om van het heerlijke buitenleven te genieten.

De moderne woning wordt gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Op het gelijkvloers bevinden zich de inkom, apart toilet, een zeer ruime open keuken van 17 m2, een werkkamer van 10 m2 met aangrenzende berging en een royale living van 24 m2 met hoge ramen naar de zonnige tuin met terras en tuinberging. Op de eerste verdieping vindt u drie mooie ruime slaapkamers, apart toilet en badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche.

De woning is volledig uitgerust met vloerverwarming en voldoet uiteraard aan de nieuwste energienormen. De keuken, badkamer en tegels kunnen volledig vrij gekozen worden naar eigen smaak en wens, binnen het voorziene budget bij onze kwalitatieve leveranciers.

Makelaar Govimmo

Sint-Truidersteenweg 151

3500 Hasselt

Tel: 011 74 38 74

 

Klik op de afbeelding voor vergroting