Appartementen

Nieuwbouwplan 'De Eiken' bestaat uit vier knappe appartementen met een moderne en tijdloze uitstraling, waarvan van twee begane grond en twee duplex appartementen. De afbeeldingen en sfeerplattegronden geven de basis van de appartementen weer.

Begane grond appartement

Elk begane grond appartement heeft een woonoppervlakte van 101 m2. Het appartement heeft een ruime inkomhal met apart toilet. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers van 10 en 14 m2. De badkamer heeft een ligbad of douche en een wastafel. Vanuit de ruime woonkamer en aparte keuken hebt u zicht op het terras en de tuin. De grote berging grenst aan de keuken. Een parkeerplaats is voorzien aan de voorzijde van het appartementengebouw. 

Duplex appartement

Elk duplex appartement heeft een woonoppervlakte van 112 m2 en een terras van 26 m2. Via de inkomhal met toilet komt u in de mooie grote woonkamer met open keuken. De voorzijde van het appartememt heeft een extra terras van 2,5 m2. Op de tweede verdieping treft u twee ruime slaapkamers van respectievelijk 15,5 en 8,5 m2. De badkamer heeft een douche of ligbad, wastafel en toilet. Een parkeerplaats is voorzien aan de voorzijde van het appartementengebouw. 

Makelaar Govimmo

Sint-Truidersteenweg 151

3500 Hasselt

Tel: 011 74 38 74

 

Klik op de afbeelding voor vergroting